Ett laggfritt Hundparadis

Som de flesta är medvetna om laggar hela spelet till då och då och detta beror på att allting som hänt i Hundparadiset sparas. Egentligen vill jag hellre att spelet sparas och lite lagg istället för inget lagg utan sparning. Men till vinter kommer vi lägga upp ett nytt system som sparar varje hund för sig enskilt då och då istället för en stor massiv sparning. Detta kommer alltså förhindra risker att förlora data och samtidigt hålla ett laggfritt spel.
Tills nästa gång,
Mvh Appzyt

Det är bra att uttrycka sina känslor!

Arg, ledsen, glad eller känner du bara för att ge ifrån dig ett ordentligt LOL är det något vi absolut uppmuntrar att uttrycka och till nästa Uppdatering kommer det vara ännu simplare att uttrycka sina känslor med en enkel smilie.
Ett leende eller en sur mun kan säga mer än en mening kan i fallet där vi vill uttrycka hur du känner angående något. Helst vill vi dock se att ni ler när ni spelar Hundparadiset. :)
Tills nästa gång,
Mvh Appzyt

Buggar, buggar, buggar...

Det är vad som kryllar i Hundparadiset i dagens nu och även därför vi väljer att fortfarande kalla vårat spel i "beta-stadiet". Om man går runt och letar kan man hitta mängder med simpla buggar så som felaktiga väggar, grindar som inte går att öppna, trappor som går att klättra men inte går att klättra ner igen osv osv. Därför sätter vi igång starkt med att radera alla buggar vi kan hitta och hoppas att kunna kliva ut ur betastadiet tills vi lanserar nästa uppdatering.
Tills nästa gång,
Mvh Appzyt

En ny generation, av drakar.

Drakar är ett av de äldsta sagoväsen vi känner till och nu tar vi just drakar till en helt ny nivå i Hundparadiset. Till kommande uppdatering kommer drakarna ha en betydligt större funktion i vårat lilla spel ty det är inte bara sött och socker som kommer till den efterlängtade Vinteruppdateringen även de vildaste, farligaste varelserna har hittat sin väg in till Hundparadiset och behöver din hjälp för att stoppa dem.
Tills nästa gång,
Mvh Appzyt

Gruppsystem

Till vinter vill vi även bjuda på mer uppdrag där det krävs att ni är fler hundar för att ens starta uppdraget och vi har tagit mycket inspiration av de massiva online spelet World of Warcraft till vårat nya Gruppsystem. Man kommer alltså behöva placera 4 hundar på de angivna plattformarna för att sedan rycka i spaken för att starta uppdraget. Då kommer man teleporteras till en farlig plats med massvis med varelser som aldrig förr skådats och svåra listiga bossar.
Isvärldar och gigantiska massgravar är vad som väntar hundarna på Hundparadiset nu till Vinter 2010!
Tills nästa gång,
Mvh Appzyt

NPCs Roll i Hundparadiset

I dagens nu har de flesta NPCs i Hundparadiset en väldigt simpel funktion. Ett mer avancerat NPCsystem tror vi stenhårt på och hoppas att det kommer liva upp stämningen och tanken är att det alltid ska finnas något att göra så man slipper vandra omkring utan något att göra.
Tills nästa gång,
Mvh Appzyt

Tekniken går framåt!

Så är det här i världen att tekniken går framåt och det kommer även märkas tydligt i den kommande uppdateringen här i Hundparadiset. De som spelar Hundparadiset just nu har säkerligen märkt av att vi har en och annan TV apparat, några spelkonsoler till och med glödlampor finns ju i dagens nu. Nu tar vi det till nästa nivå och sätter in helt nya vitvaror, tågstationer och datorer i vårat älskade spel.
Även vissa hundkojor kommer ha turen att inredas färdigt med vitvaror eventuellt TV apparater.
Tills nästa gång,
Mvh Appzyt

Äntligen!

Stort tack till Khnum som hjälpt oss att äntligen fixa vårat egna simmande utseende till hundarna när de är i vattnet.
Vattnet kommer att ha en mycket större mening i Hundparadiset till Vinter än va de tidigare versionerna har haft.
Tills nästa gång,
Mvh Appzyt

Nybörjarsystem

Hej igen. Nu till vinter har jag skapat ett nytt system som förhoppningsvis ska lära de nya användarna om de mest grundliga funktionerna i Hundparadiset. Alla uppdrag som ges i början av spelet ska vara väldigt grundliga och enkla att slutföra. Med pilar och blinkande rutor ska detta kommande system förhoppningsvis ha sin effekt på de nya.
Tills nästa gång,
Mvh Appzyt

De senaste framstegen i Hundparadisets vinter uppdatering!

Efter många långa nätter har jag äntligen överträffat mig själv och är extremt nöjd med mitt arbete då jag lyckats gjort det ingen annan förr har gjort. När jag känner mig redo att släppa årets Vinter uppdatering kommer vi lansera en ny klient som kommer innehålla ljud. Länge har jag planerat att få in ljud i mitt kära spel men varje gång jag försökt misslyckas jag gång efter gång tills dess att jag tog tag i problemet och arbetade min magi på högsta nivå.
Innehållsmässigt kommer klienten se nästan exakt likadan ut som den gör i dagsläget men den kommer vara något tyngre att ladda ner samt installera men med dessa extra funktioner hoppas jag att det får vara värt det.
Ljudet kommer mer vara som bakgrundsmusik än just ljudeffekter.
Självklart kan man välja att stänga av ljudet när helst man känner för det.
Det var allt för detta inlägg, håll er uppdaterade!
Mvh Appzyt

Idag börjar jag blogga igen.

Osäker om det överhuvudtaget är någon som fortfarande läser denna gamla blogg men varför inte skriva av mig lite då och då. Denna blogg kommer som vanligt inte bli superuppdaterad varje dag utan jag skriver när jag känner för det.
Tills nästa inlägg, ha det gött.

RSS 2.0