Slutspurten

Sååå! Nu är jag inne på den absolut sista slutspörten med Tidlös del 2. Det tog betydligt längre tid än väntat men allting ser väldigt bra ut just nu. Klienten är tillräckligt stabil för att släppas och alla funktioner i spelet rullar på utan större besvär. Det som återstår är egentligen bara att lägga upp klienten på hemsidan och skriva något kort som introduktion. Släpper henne kanske redan ikväll beroende på hur det sista går. Kommer vilja gå igenom allting en sista gång med en ny hund. Sedan får vi se hur ni reagerar och som sagt är detta inte en uppdatering för alla!
 
 
Mycket mer än så har jag inte att skriva för tillfället. Så tills nästa gång, spela säkert!

Hjärnträningar

Att gå ner till grottan, dräpa björnen, ta köttet och gå hem igen är en typisk vardag för många hundar. Vad hände med alla kluriga gåtor? Många finns givetvis kvar men jag har varit väldigt dålig på att göra nya. Jag ska därför försöka leverera nya utmaningar som inte bara kräver styrka i tassen. 
 
 
Jag har fortsatt att experimentera lite med detta till uppkommande uppdatering där jag vill testa era reflexer, ert tålamod och hur ni lyckas tolka ledtrådar. Om man går tillbaka till en statusuppdatering ang Tidlös del 2 ser allting relativt bra ut. Jag stötte på ett farthinder som envisas med mig men jag skulle preliminärt säga första oktober!
 
Tills nästa gång, spela säkert.

Små framsteg räknas också!

Nuuu är jag klar med det svåraste biten av Tidlös del 2. Har suttit länge och väl på eftermiddagen för att leta rätt på passande musik. Svårare än vad man kan tro men det här blir nog helt okej. Det har blivit svårare för mig att avgöra om jag känner mig nöjd med mitt arbete eller inte, antagligen för att jag spelat igenom det hela så mycket. Oavsett vad har jag tyckt att det här har varit en kul och intressant upplevelse att utveckla. Om detta är något som uppskattas så kommer jag väldigt gärna fortsätta leverera delar av Hundparadisets historia. 
 
 
Jag har tyvärr fortfarande jobb att göra innan jag kan släppa innehållet till er men borde vara klar innan september nått sitt slut! 
 
Tills dess, spela säkert!
 

Long time no see!

Ja ni, det har gått bara lite över 3 år sedan jag lade upp något på min kära blogg. Kanske är det dags för ytterligare ett litet inlägg. Så vad har hänt på de här 3 åren? Egentligen inga stora revolutioner sedan den nya klienten släpptes, jag har gjort mitt bästa för att underhålla spelet men själva utvecklingen har stått rätt still pågrund av personliga hinder. Nu känner jag mig hursomhelst motiverad att fortsätta våran resa.

Mitt pågående projekt är för tillfället en uppdateringsserie som kommer delas upp i 3, kanske 4 delar. Just nu befinner vi oss på del 1. Serien har givits namnet 'tidlös', varför? Jag skulle vilja ge er en möjlighet att följa med oss i en tidsresa, långt innan era hundar var födda. Upplev med egna ögon viktiga bitar av Hundparadisets historia. Mina spontana tankar är att del 2 inte kommer att vara för alla, men är man intresserad av lite lore hoppas jag att ni blir nöjda.

Skulle du vara en av dem som inte är speciellt intresserade av historian kring Hundparadiset har vi givetvis någonting till dig också! Jag har fått en del klagomål angående klienten vi använder oss av. Allt från att hotkeys försvinner till att kartan inte sparas. Detta duger inte! Jag har därför beslutat mig med att sluta all utveckling till våran klient och lansera en ny, stabil och mer fräsch variant. 

 
 
 

Jag har fått hjälp av Foxy och Amarok att testa den i några veckor och vi är eniga om att detta är ett överlägset alternativ. Vad jag vill uppnå med denna klient är framförallt att ge er en bättre spelupplevelse men också att gå tillbaka lite till rötterna av Hundparadiset. Bakgrundsmusiken är t.ex något jag personligen saknat, enligt mig tillgav det en speciellt stämning när man skulle dräpa en boss eller utforska nya områden. Jag känner mig säker på att detta är det bästa för Hundparadiset.

Jag ska verkligen försöka att bli bättre på att blogga så att ni är lite uppdaterade på vad det är som händer. Så tills nästa gång, spela säkert!

 

RSS 2.0