Snart är vi här.

Har arbetat mycket med att fixa projekt som ännu inte varit fullständiga den senaste veckan och därför har det inte kommit några nya inlägg. Tänkte bara visa att jag lever.

Fruktar du Hundparadiset?

Nja det hoppas jag verkligen att du inte gör men vad jag som stort skräck-fan vill leverera till er i vinter är väldigt annorlunda upplevelse i Hundparadiset. En upplevelse som kommer rubba ditt sinne och ifrågasätta den verklighet du spelar i.
Jag vill gärna inte avslöja för mycket vad vi har planerat till er men jag kan avslöja att en ny ö har skapats och vi kallar den Asylum. Asylum är en ö till för de farligaste fångarna i hela Hundparadiset och någonting har gått väldigt snett här. Vakterna är döda, fängelsedirektör är försvunnen och fångarna rädda. Ditt uppdrag kommer vara att ta reda på vad som hänt här.
Vi hoppas förmedla en känsla som vi har jobbat hårt med att försöka uppnå.
Väl mött,
Mvh Appzyt

En juggernaut är stor! Jämfört med vad?

En juggernaut känner sig nog rätt kaxig, störst i Hundparadiset, ingen att vara rädd för. Men låt mig säga detta mina vänner. Det finns alltid en större fisk i dammen. Till Vinter uppdateringen vill vi introducera en helt ny storlek på vissa varelser. Du känner dig säkerligen liten jämfört med många av varelserna i dagens nu men varelser stora som berg kommer att vara möjliga att hitta. Men bara för man är stor måste man vara elak?
Väl mött,
Mvh Appzyt

En ny sort av Uppdrag

Lider du av epidemin 'uttråka' hoppas vi att detta kanske kan hjälpa dig att fördröja tiden när du spelar Hundparadiset. I samband med vinter uppdateringen kommer vi även släppa ett par nya NPCs som ger ut uppdrag vilka går ut på att hitta den specifika varelsen/varelserna och sedan jaga ner dem. Du kommer tydligt se din status i uppdraget nere till chatten och när du är klar får du återvända till NPCn i fråga för att ta emot din belöning.
Väl mött,
Appzyt

Fastighetsskatt insätts i Hundparadiset

Till vinter uppdateringen kommer vi att sätta in en fastighetsskatt för att hundar som äger en hundkoja och detta för att förhindra inaktiva användare som sitter och ruvar på en hundkoja även då de inte längre spelar. Det är egentligen ganska simpelt. Allt du behöver göra är att lägga in pengar på ditt bankkonto vid Hundparadisets bank och sedan kommer pengar automatiskt dras från bankkontot för att betala hyran för hundkojan. Summan kommer inte vara stor utan systemet är enbart till för att rensa inaktiva hundars hundkojor.
Även en ny gräns för att handla en ny hundkoja kommer införas och kommer från och med december vara level 50 för att handla en hundkoja. Detta hoppas vi kommer fungera som en liten morot för nya användare att fortsätta spela för att få sin hundkoja.
Vi har även försökt att klämma in så många hundkojor vi kan men vi vill även ta det lite försiktigt så det inte blir för tätt men just nu har vi skapat över 50 nya hundkojor.
Väl mött,
Appzyt

Torka i Hundparadiset!

Det är vissa som lagt märket till att det var väldigt länge sedan det föll regn från himlen, eller tja vi kan enbart filosofera att det kommer från himlen men eftersom vi inte kan kolla upp i Hundparadiset kan vi inte ta det som ett faktum. Vilket fall så har jag gjort om regnsystemet och även det kommer börja fungera igen när vinter uppdateringen är lanserad.
Tills dess får vi helt enkelt spara lite på vattnet men ska det nog räcka ett par månader till, tror ni inte?
Väl mött.

Skatten, en myt eller ett faktum?

Ända sedan Hundparadisets skapelse har myten om en gigantisk skatt vilat i luften. Och nu till vinter för första gången kommer det vara möjligt att lägga tassarna på den. Men förbered er på ett långt, invecklat uppdrag med många tvistar och farligheter.


Väl mött.

Ny Valuta. Igen??

Nja så är det inte riktigt. Men vad vi kommer göra är att sätta in guldsystemet istället för shillingar och sedlar vilket egentligen enligt mig är rätt fumligt när man handlar allting i Hundparadiset med just guld och valutan heter just 'guld'. Vad vi däremot kommer att göra är att göra om alla mynt till sitt egna unika design. För att summera blir det alltså gamla pengar med ett nytt utseende. Diamantmynt, platinum mynt och guld mynt är vad som kommer gälla vinter uppdateringen 2010.
Väl mött,
Appzyt

Eeh... Swedish pliss?

HojHojj åter igen. Hundparadiset är ju till främst för användare i Norden och därför kan det antydas vara märkligt att så mycket i spelet är på engelska. Detta duger inte för oss och vårat mål är att få alla engelska fraser översatta till svenska, detta kommer ta sin lilla tid men vi är redan på god väg och detta kommer tyvärr inte märkas tills vinter uppdateringen är lanserad för allmänheten. Hundratals engelska fraser är nu översatta till svenska och många fler kommer översättas inom tid.
I Hundparadiset har vi över 10 000 olika föremål med olika namn så att alla dessa kommer att ta betydligt längre tid att översätta än nu till vinter men som sagt är det ett mål vi strävar efter.
Väl mött,
Appzyt

Jaaa level 100! Nu då?

I början av Hundparadiset och när den första hund stigit till den heliga leveln 100 hade vi ett "ninjasystem" där hunden kunde teleportera sig där den klickade, denna funktion hade såklart gränser men vi ansåg att man blev allt för snabb och nästintill omöjlig att ha kål på. Därför mina vänner kommer vi lansera ett nytt karmasystem till årets vinter uppdatering. Vad är karma? Karma sägs vara energi av de bra samt dåliga handlingar man gör i livet och detta tar Hundparadiset till en ny nivå.
Genom att utföra goda gärningar i Hundparadiset kommer din karma stiga och när din karma är tillräckligt hög kan du passera till 'Paradiset' där enbart level 100 hundar kan vara med massvis unika, roliga funktioner finns att pröva på. Stora hundkojor och unika affärer väntar också på denna avlägsna ö.
Tills nästa gång,
Mvh Appzyt

Var är vad?

Jag har precis blivit klar med Hundparadisets nyaste funktion som även den kommer vara tillgänglig i årets Vinter uppdatering. Nu kommer minikartan ha en större hjälp för många nybörjare som inte känner till samhället i Hundparadiset lika väl som våra äldre användare. Nu kommer minikartan vara full med ikoner och håller man musen över en symbol står det vad som befinner sig just här.
Ett stort mål vi har planerat för vinter uppdateringen är att göra våra nya användare lite mer bekväma och få dem förstå då många knappar sig in på Hundparadiset och inte har en aning vad de ska göra för att sedan logga ut och aldrig återvända därför lanserar vi i vinter massvis med funktioner och aktiviteter även de helt nya säkerligen kan klara av.
Tills nästa gång,
Mvh Appzyt

RSS 2.0