Fastighetsskatt insätts i Hundparadiset

Till vinter uppdateringen kommer vi att sätta in en fastighetsskatt för att hundar som äger en hundkoja och detta för att förhindra inaktiva användare som sitter och ruvar på en hundkoja även då de inte längre spelar. Det är egentligen ganska simpelt. Allt du behöver göra är att lägga in pengar på ditt bankkonto vid Hundparadisets bank och sedan kommer pengar automatiskt dras från bankkontot för att betala hyran för hundkojan. Summan kommer inte vara stor utan systemet är enbart till för att rensa inaktiva hundars hundkojor.
Även en ny gräns för att handla en ny hundkoja kommer införas och kommer från och med december vara level 50 för att handla en hundkoja. Detta hoppas vi kommer fungera som en liten morot för nya användare att fortsätta spela för att få sin hundkoja.
Vi har även försökt att klämma in så många hundkojor vi kan men vi vill även ta det lite försiktigt så det inte blir för tätt men just nu har vi skapat över 50 nya hundkojor.
Väl mött,
Appzyt

Kommentarer
Postat av: Fisk

Vad som är lite intressant med HPD är att man kan jämföra våran hus-brist med Sveriges hus-brist. Det är svårt att bygga tillräckligt mycket, skogarna försvinner för att ge plats åt fler lägenheter och unga har väldigt svårt att få en lägenhet. Man får upp ögonen på ett annat sätt när man tittar på HPD's situation. :)

2010-09-10 @ 17:32:27
Postat av: Appzyt

Haha jag har själv gått i de tankarna men väl uttryckt.

2010-09-10 @ 17:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0