Sommaruppdatering?

Vissa kanske redan har märkt hur vi på Appz Management planerar och lägger in våra uppdateringar. Vi har två stora uppdateringar varje år och dessa sker vid början av vinterårstiden och sommarårstiden. Utöver det har vi även två stycken mindre uppdateringar som sker vid vår och vid höst vars huvudsakliga syfte är att reparera alla buggar som medförts med de stora uppdateringarna.
Nyligen lancerade vi Hundparadisets våruppdatering och det mesta gick enligt planer. Nu riktar vi istället vår fokus till sommaruppdateringen som vi redan nu sliter hårt med för att allt ska bli klart i tid. Tro det eller ej vi som arbetar med Hundparadiset har alltid en viss tidspress för att hinna klart till den givna årstiden.

Vad kan man då vänta sig till sommaren? Är det lika mycket nytt som kom med i vinteruppdateringen förra året?

När det gäller ny grafik och nya hattar kommer vi att ta det lungt med det till sommaren och istället fokusera på att förstora världen. Nya gåtor och nya områden att utforska är vårt största mål och i den meningen ser jag inte i dagsläget att vi kommer misslyckas med.
Inom tid kommer en världskarta läggas ut på den officiella hemsidan där ni kan se de nya områden som kommer att vara tillgängliga i Hundparadiset sommaruppdatering. Det finns i vilket fall en liten hake med denna uppdatering som jag känner att ni bör vara medvetna om.
Att driva ett spel som Hundparadiset är inte gratis, långt ifrån och med vår nuvarande ekonomiska situation kommer vi inte lyckas upprätthålla Hundparadiset utan någon slags inkomst. Därför kommer vi att sätta en ny vinkel på Premiumfunktionen som i dagsläget går att köpa för mynt i spelet. Men ni som spelar Hundparadiset kan spela gratis hur länge ni vill och så planerar vi att behålla det men vill man ta del av de nya funktionerna och tillträde till den nya ön måste man betala en liten summa (ca. 50 SEK). Vill man inte betala gör inte det någonting annat än att ni inte kan besöka den nya världen som skapas och valet att köpa premium eller inte kommer ligga helt i era händer.
Håll ögonen öppna i framtiden på bloggen. Jag planerar att fortsätta uppdatera.
Er egna,
Appzyt

Kommentarer
Postat av: Strike

Hur ska man betala, men kort eller SMS? Jag hoppas verkligen att man kan göra det med SMS eftersom pappa är lite osäker när det gäller online sidor och kort. :p Coolt med nya värdar! ;)

2011-04-19 @ 23:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0